Марио Бjонди отвара трећу сезону „Мјузиколоџи баркафе сешнса“

Трећи концертни серијал „Мјузиколоџи баркафе сешнс“ обухватиће чак три земље. Омиљени италијански певач дубоког баршунастог гласа, Марио Бjонди отвориће нову музичку сезону концертима у Београду, Љубљани и премијерно Загребу.

Прво ће гостовати у српској престоници гостовати 2. и 3. октобра, у клубу „Нови битефарткафе“, а затим ће наставити са концертима у региону.

Марио каже да је за њега музика „место за душу“, па ће београдску публику кроз карактеристичан босанова призвук са новог албума Бразил и препознатљив укус „Баркафе еспресо кафе“ повести на егзотично путовање преко океана.

Марио је соул-џез певач из уметничке породице. Његов прадеда је био угледан сликар, његова бака певачица, а отац популаран композитор, па је било логично да ће и Марио наследити тај уметнички ген.

Имајући у виду његов снажан и јединствен глас, није прошло много времена пре него што су Бjондиjа почели да охрабрују да почне да гради соло каријеру. Мариов деби албум изашао је 2006. године, а од тада, овог италијанског певача дели небројено продатих албума и распродатих концерата широм света.

Бjондијеви музички подухвати су му донели прилику да наступа заједно са италијанским великанима попут Калифана, Бонгуста, и Фjорела, као и са америчком легендом Рејом Чарлсом и Чаком Кан.

Овај шармантни и веома специфични италијански вокалиста је већ два пута наступао пред београдском публиком и сваки пут се тражила карта више.

Карте за све концерте у Београду су у продаји и могу се пронаћи на свим продајним местима „Евентима“ и „ДД тикетса“, као и онлајн путем ових сервиса.

Поред концерта Марија Бјондија, најављена су још два извођача предстојеће сезоне – бенд „Ноувер“ (Knower) и Кезаје Џонс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи