Рундеков "Apocalypso" у Нишу и Зрењанину

Дарко Рундек и „Екипа“ наступима 28. августа у нишкој „Бановини“, 29. августа на Данима пива у Зрењанину, и потом 1. септембра на бедему Корнаро у Сплиту, завршавају изузетно успешну слављеничку турнеју "Apocalypso Now".

Поводом две деценије од култног првог самосталног албума Apocalypso (1997), Рундек је поново окупио иза себе велики бенд назван „Екипа“ и кренуо на турнеју прошлог лета са испуњеног Стадиона „Ташмајдан“ у Београду.

Поред бројних посећених наступа широм бивше Југославије („Арсенал фест“, „Нишвил“, Дом спортова Загреб, „Бир фест Београд“, Трг Слободе у Новом Саду...), Рундек и „Екипа“ су од јесени објавили и неколико запажених синглова – Тамни јоргован, Црни дуси, Барбара и Пјешчане олује.

Поводом краја турнеје појавио се подводни снимак који показује Рундека, који иначе добрим делом године живи на Брачу, како рони и то у завидној форми.

Улазница за концерт Дарка Рундека и „Екипе“ 28. августа (21 ч) у „Бановини“ у Нишу кошта 900 динара преко мреже „Евентим“, као и у „ЦД Саунд“ и „Енерџи мјузик шоп“ у Нишу.

На дан концерта карта је 1.200 динара.

Певача и гитаристу Дарка Рундека прати многољудна „Екипа“, у којој су бубњар Силвио Бочић, контрабасиста Роко Црнић, вибрафониста и удараљкаш Миро Манојловић, трубач Игор Павлица, саксофонисткиња Ана Ковачић, мултиинструменталиста Душан Вранић Дуцо, и са виолином Изабел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи