Ријанин албум стиже, а кад ће не зна се

Две и по године после изласка Ријаниниг албума "Anti" обожаваоци лепотице са Барбадоса нестрпљиво очекују нове песме и сваки њен, чак и најмањи потез тумаче као корак ближе новом издању. Тако је било и када је најављено да ће на певачица красити септембарско издање британског „Вога“.

Ријанин албум стиже, а кад ће не зна се Ријанин албум стиже, а кад ће не зна се

Током представљања филма Оушнових 8, средином јуна, Ријана је потврдила да је у студију и да ради на новим песмама. Међутим, о дуго очекиваном албуму није открила ништа.

То, наравно, не значи да се излазак R9, како на друштвеним мрежама називају нови Ријанин албум, није примакао.

Такође, већ месецима круже гласине да су у ствари у припреми два албума – један са песмама које одговарају ономе што је у врху топ-листа и други са експерименталним нумерама.

У једном интервјуу певачица је наговестила да ће њен девети албум бити прожет реге звуком, док њени сарадници откривају да ће бити осетан утицај Боба Марлија.

Званичнио најављених сарадњи и дуета још нема, али судећи према навикама певачице могло би да се деси врло лако да на албуму буде бар два-три госта.

Према подацима до којих је дошао часопис Ролинг стоун, Ријана је да би пронашла оне које јој одговарају имала избор од 500 понуђених нумера.

Датум изласка, наравно, такође није познат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи