„Сајпрес хил“ се враћа са својим старим „вајбом“

Популарни репери „Сајпрес хил“ најавили су свој повратак на сцену и нови албум "Elephants on Acid", који ће бити објављен 28. септембра.

Као најаву новог албума, првог после осам година паузе, објавили су нову нумеру Band Of Gypsies.

„Желели смо да постигнемо нешто ново и другачије у односу на прошли албум. Желели смо нешто са јаким Сајпрес 'вајбом' у себи и то смо и урадили. Ово је чист 'Сајпрес хил' албум од почетка до краја“, рекао је Сен Дог, говорећи за НМЕ.

За нови албум се вратио и ди-џеј Магз, којем је Elephants On Acid албум који је продуцирао након 'Til Death Do Us Part из 2004. године.

„Свашта је могуће када се Магз, Би-Рил и ја окупимо. Сазрели смо као људи сада, али хемија међу нама је и даље иста. Када смо се појавили 90-их, звучали смо другачије од других. Ово је наставак тога“, навео је Дог.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи