Звезде на фестивалу „Тодо мундо“ у Београду

Популарни бенд из Будимпеште са међународном каријером "Csangallo" наступиће на сцени Коларца 30. августа у програму отварања ворлд мјузик „Тодо мундо“ фестивала. најавили су организатори.

Исте вечери на истом месту публику ће својим звуком разгалити и ворлд мјузик атракција из Сарајева „Диванхана“ у чијем саставу је и турска певачица Сузан Кардес.

На фестивалу ће, први пут у Србији, наступити спектакуларни трио „Бармер бојс“ из Раџастана у Индији, са искуством великих европских и америчких турнеја.

Занимљиви трио долази са Кипра „Монсје Думани“ такође долази у Београд. Реч је саставу коме се после изванредног новог албума Angathin сва врата отварају.

Завршно вече заокружиће легенда музике Гане, Кинг Ајисоба, који се пред београдску публику враћа после годину и по дана.

Након сјајног наступа у мају 2017, у оквиру европске турнеје којом су промовисали албум 1000 Can Die, наступали су на „Вомексу“, највећој светској ворлд мјузик смотри, и по мишљењу експерата имали најбољи наступ међу више од 50 бендова.

Домаћа сцена ће бити представљена слављеничким наступом групе „Институт“.

Вече пре тога ће београдски квартет „Нејкед“, одмах након концерта иранске певачице Голнар Шахyар и њеног новог међународног пројекта, коначно пред домаћом публиком показати због чега су постали најтраженији ворлд мјузик састав из Србије.

На фестивалу „Тодо мундо“ они ће наступити између турнеја у Јужној Кореји и Бразилу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи