Шест разлога да не пропустите „Си денс“

Након 18. издања „Егзита“, који је за четири дана посетило око 200.000 посетилаца из више од 70 земаља света, узбудљива фестивалска авантура овог лета наставља се на петом, јубиларном издању фестивала „Си денс“, које ће бити одржано од 30. августа до суботе, 1. септембра на најлепшој плажи будванске ривијере.

Постоји много разлога због којих је „Си денс“ једна од незаобилазних дестинација овог лета, ово су само неки од њих.

Нова фестивалска локација

Ове године „Си денс“ ће први пут бити одржан на плажи Буљарица, смештеној на свега пола сата вожње од будванског Старог града и на неколико километара од Петровца, Сутомора и Чања, као и Бечића и Шушња.

Пешчана и шљунковита обала дуга два километра и обгрљена појасом борове и листопадне густе шуме и три стотине година старим маслињаком, чини Буљарицу правом зеленом оазом и савршеном локацијом за дуге летње фестивалске ноћи, праћене узбудљивим дневним журкама уз најбоље друштво, коктеле и звук таласа.

Камп у старом маслињаку

Камп „Маслина“ већ је добро познат туристима, а на самом крају сезоне угостиће посетиоце фестивала из целог света. Ушушкан међу 300 година старим маслинама и разним културама дрвећа који заједно пружају атмосферу за пријатан боравак, садржи паркинг, тоалете, тушеве, струју, вај-фај приступ.

У кампу ће постојати могућност изнајмљивање малих, али и луксузних шатора и камперске опреме. Смештен на неколико стотина метара од мора и недалеко од фестивалске локације, представља савршен смештај за време трајања фестивала, а за оне који нису љубитељи спавања под ведрим небом, ускоро ће на страници званичне туристичке агенције фестивала „Егзит“ у понуди бити и апартмански смештај.

Долазе највеће светске и регионалне звезде

На тиркизни бисер Јадрана долазе водеће светске и регионалне звезде. Током три фестивалска дана, обожаваоци из готово целог света имаће прилику да уживају у незаборавним наступима лидера светске електронске сцене Пола Калкбренера и Нине Кравиц. На „Си денс“ стиже и један од најуспјешнијих ди-џеј двојаца - Димитри Вегас и Лајк Мајк, као и овогодишња звезда „Егзита“ Алис Мертон.

Овогодишња главна бина фестивала угостиће и водеће бендове региона „Хладно пиво“, „Ван Гог“, београдског соулмена и певача Марка Луиса, балканску хип-хоперку Сајси Ем-Си и тренутно водећи хип-хоп звук региона који предводе неприкосновени репери са Јадрана, сплитски генијалци Крешо Бенгалка и Војко В, уз специјални наступ домаћина фестивала „Си денс“ двојца „Ху си“. И то није све јер ускоро се очекују нове објаве извођача.

Техно на мору

Узбудљиво ће бити и на чувеној бини Ноу слип где ће талас позитивног ритма запљуснути све љубитеље андерграунд електронског звука. Плејаду сјајних извођача ове године предводиће једна од водећих техно звезда нове генерације Дакс Џеј, те главни актери француске техно сцене Антигон, Франса Икс и Шломо, калифорнијски маг "Eagles & Butterflies" и руска звезда Софија Родина.

Уз њих стиже и цела постава ударних регионалних и домаћих имена.  И то није све, све љубитеље доброг звука очекује и ТДИ бина, Латино бина, Сајлент диско и много других изненађења.

Лето тек долази

Праве летње температуре очекују се тек крајем августа и почетком септембра, судећи по већини прогноза. Уколико сте жељни сунца, музике и правог фестивалског лета, „Си денс“ је савршена дестинација за вас.

Најбоља понуда за цело друштво

„Си денс“ је покренуо и ове године омиљену акцију обожавалаца фестивала под називом „4+1“, током које се уз купљене четири улазнице за „Си денс“ пета добија на поклон. Улазнице по промотивној цени од 2.990 динара могу се набавити посредством „Гигстикс“ продајне мреже.  На сајту званичне туристичке агенције „Егзита“, доступни су и туристички пакети који осим улазница, садрже и разне опције за смештај и превоз.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи