Роби Вилијамс наступа на отварању Мундијала!

Отварање највећег фудбалског такмичења у четвртак, без икакве сумње, биће спектакл. један од учесника који ће се постарати да то буде тако биће Роби Вилијамс.

Роби Вилијамс наступа на отварању Мундијала! Роби Вилијамс наступа на отварању Мундијала!

Пред 80.000 љубитеља фудбала на стадиону „Лужњики“ који ће у четвртак присуствовати церемонији отварања Светског првенства у фудбалу наступиће хитмејкер из Велике Британије, пише портал Њу мјузикал експрес.

Пре утакмице између руске и саудијске репрезентације предвиђен је програм достојан највећег светског фудбалског такмичења, а међу извођачима ће бити и сопран Аида Гарифулина која ће са Робијем отпевати дуетску нумеру.

„Доста тога сам урадио током каријере, али је отварање Мундијала пред 80.000 људи на стадиону и више милиона широм света је остварење дечачког сна“, рекао је Вилијамс за Дејли стар и позвао љубитеље фудбала и музике да се придруже журци у Русији или гледају незабораван шоу на телевизији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи