„Брит флојд“ 13. новембра у Хали спортова

Најбољи светски састав који свира музику „Пинк Флојда“ – „Брит флојд“ – наступиће 13. новембра у Хали спортова „Ранко Жеравица“, у оквиру турнеје "Eclipse World Tour" поводом 45 година од легендарног албума из 1973. године "Dark Side of the Moon".

Албум The Dark Side of the Moon, са хитовима Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell, продат је у више од 45 милиона примерака и окарактерисан као најбољи рок албум свих времена, „ремек-дело које је редефинисало рок музику“.

Музички шоу који изводи „Брит флојд“ представља верно реконструисани спектакл са последње турнеје "Division Bell" из 1994. године, употпуњен светлосним инсталацијама, великим екраном, ласерима и пропратним ефектима, који дочаравају живи наступ „Пинк флојда“.

Улазнице су у продаји по ценама од 2.800, 3.200 и 3.600 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи