Листа звезда на „Егзиту“ постаје све дужа, стиже и Френч Монтана!

Егзит“ ће ове године на једном месту окупити најтраженије звезде данашњице, а ова ударна селекција управо је постала јача за још једно велико име. Право са врхова светских топ-листа, 13. јула, на главну бину званично најбољег европског фестивала стиже један од најтраженијих светских репера, Френч Монтана!

Листа звезда на „Егзиту“ постаје све дужа, стиже и Френч Монтана! Листа звезда на „Егзиту“ постаје све дужа, стиже и Френч Монтана!

Фамозни музичар из Бронкса власник је албума и синглова са врха америчке топ-листе, те освајач три престижне БЕТ награде, уз три Греми и две Билборд номинације, а његов мултиплатинасти хит Unforgettable, прошле године експлодирао је на радио-станицама широм света и данас има вртоглавих 700 милиона прегледа на Јутјубу.

Френч Монтана сарађивао је са плејадом звезда, међу којима су и хедлајнери овогодишњег „Егзита“, „Мигос“, али и Дејвид Гета, Викенд, Кање Вест, Џенифер Лопез, Мајли Сајрус, Виз Калифа, Џејсон Деруло, Дрејк и бројни други, док му је издавач нико други до Пи Диди.

Није му одолео ни Холивуд, па најпопуларнији суперхерој који пуни биоскопске сале широм света, Дедпул, у музици из филма има његов актуелни хит Welcome to the Party.

Ово велико појачање није и једино, јер је завршна журка и досад највеће финале „Егзита“ уз Дејвида Гету, Мартина Гарикса, Алис Мертон, Нину Кравиц, „Тејл оф ас“ и многе друге, управо постало још веће.

На главну бину фестивала долази мистериозни амерички хитмејкер Zhu, те популарни амстердамски блуз-фанк бенд „Мај бејби“, миљеници европских фестивала, који су свирали на гигантском „Гластонберију“ чак шест пута.

У исто време, у Денс арени ће се већ најављеном тандему „Тејл оф ас“ и бескомпромисној техно краљици Нини Кравиц у недељу увече придружити и италијански ди-џеј маестро Џозеф Цапријати, харизматични и непредвидиви Данац Колш, прва дама берлинске електронске сцене Дана Рукс и изванредни бањалучко-сарајевски двојац „Афтер афер“.

За праву грозницу суботње вечери коју ове године предводе Соломун и Борис Брејча, у Арену долази и британски хит трио „Дисајплс“, који је од свог претходног наступа на „Егзиту“ избацио нове мегахитове међу којима је и летња хаусе химна On My Mind.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи