„Љубав што смо створили“ нова посластица за обожаваоце групе „Ајри Еф-Ем“

Бенд „Ајри Еф-Ем“ обрадовао је обожаваоце футуристичким видео-клипом за песму „Љубав што смо створили“. За успех новог сингла главни „кривац“ је фронтмен групе Вукашин Марковић јер, осим што је аутор песме, написао је и сценарио за спот, а заједно са Лазаром Богдановићем потписује и режију.

Љубитељима реге звука у Србији добро је познат Вукашин Марковић и група „Ајри Еф-Ем“, а током последњих месеци, захваљујући заокрету ка мејн стрим пољу, у њиховој музици ужива много више људи. Границе je пробио прошлогодишњи хит Путеви.

Ако је судити према интересовању на Јутјубу, где нови спот београдске групе има готово 40.000 прегледа за непуних 48 сати од објављивања, обожаваоцима групе допада се резултат труда који су Вукашин и екипа око њега уложили у нови сингл.  

Комплетни аутор песме Љубав што смо створили је Марковић. Осим тога, фронтмен београдске групе осмислио је сценарио за видео-клип, а заједно са Лазаром Богдановићем потписује и режију.

Није познато када ће стићи албум на којем се налазе поменуте нумере, али док се то не деси, они који желе могу да пронађу „Ајри Еф-Ем“ у клубовима и на фестивалима, а увек је ту и интернет.

Групу чине Вукашин Марковић (вокал, тромбон), Слободан Јовановић (бубњеви), Ана Протулипац (бас), Сава Милетић (клавијатуре), Иван Радивојевић (труба), Дејан Несторовић (саксофон), Никола Спасић (гитара) и Урош Милојевић (звук).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи