Шон Мендез објавио трећи албум

Упркос томе што има само 19. година, Шон Мендез иза себе има већ успешну музичку каријеру. Његова прва два студијска издања "Handwritten" из 2015. и "Illuminate" из 2016. године освојила су врхове светских топ-листи. Један је од само пет извођача чији је албум освојио прво место на „Билборд топ 200“ листи пре своје осамнаесте године.

Шон Мендез каже да на овом албуму није желео да се бави снимањем једног конкретног жанра, већ да ствара музику које његово срце жели да ствара, те да фановима пружи прилику да на истом албуму могу да чују велику рок химну, интимну баладу или спору ар-ен-би песму. Тако је и свој најличнији албум до сада назвао једноставно Шон Мендез.

Албуму су претходили синглови In My Blood, Lost In Japan, Youth, на ком гостује млади певач Калид, као и најновији Where Were You In The Morning? и Nervous.

У песми In My Blood, први пут отворено прича о борби са анксиозношћу и проблемима са менталним здрављем. Идеја иза песме је, како каже, да тако озбиљну тему као што је анксиозност приближи публици како би је лакше разумели.

На албуму, Шон Мендез има највише колаборација до сада.

Сингл Nervous, потписују заједно Џулија Мајклс и млади Шон, док се као текстописци појављују Ед Ширан, али и Рајан Тедер. У песми Like To Be You гитарску деоницу свира Џон Мејер, који је такође и продуцент песме.

Као подршку албуму, најавио је и турнеју под називом "Shawn Mendes: The Tour", која ће почети у марту следеће године, а нама најближи наступ до сада ће имати на „Сигет фестивалу“ 13. августа у Будимпешти!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи