„Боди каунт“ са две предгрупе 18. јуна у Београду

Култни амерички хип хоп металци „Боди каунт“ на свој концерт 18. јуна у башти Студентског културног центра (СКЦ) Београда, доводе као предгрупе белгијски „Пауерстроук“ и британски „Астроид бојс“.

Са својим пакленим коктелом метала, рока, панка и хардкора, „Пауерстроук“ ће у Београду уживо представити недавни пети албум Omissa, а у десетогодишњој каријери су већ наступали са групама као што су „Про-пејн“, „Дет ејнџел“, „Eјџент Стил“ и наравно „Боди каунт“.

„Пре две година 'Боди каунт' су нас звали да идемо на турнеју са њима, јер је Ајс Ти сматрао да смо прилично добри“, истиче гитариста Мартен Герартс.

„Астроид бојс“ су рок'н'грајм колектив из Кардифа, који је недавно објавио деби албум Broke (2017), а њихови високоенергетски наступи „увек натерају публику да скочи“.

Broke је албум који пркосно стиснутих песница и зуба документује како се из најгоре садашњице жарачем отварају врата бољег времена“, саопштава састав.

Пред београдску публику 18. јуна у Башту СКЦ-а,  према речима фронтмена Ајс Тија, долази „'Боди каунт' у пуној снази“.

„Боди каунт“ су почетком деведесетих спајајући панк, метал и хип-хоп основали школски другови Ајс Ти и гитариста Ерни Си, а бенд је познат по песмама Cop Killer, Hey Joe, Necessary Evil, I Used to Love Her, Talk Shit, Get Shot, Relationships...

Актуелни албум „Бoди каунтa“ је Bloodlust (2017), са коjeг су се истакли No Lives Matter, Black Hoodie и Ski Mask Way, као и обрада класика легендарног „Слејера“ Raining In Blood.

Улазница за концерт „Боди каунта“ кошта 2.300 динара преко мреже „Евентим“, док ће на дан концерта, ако их преостане, бити 2.500 динара. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи