Бритни спрема „Питу од јабука“?

Поп принцеза спрема се за последњу етапу серије концерата "Piece Of Me Tour" која је планирана за јул. Међутим, изгледа да ће обожаваоци Бритни Спирс пре тога чути нову песму, а можда чак видети и спот.

Бритни спрема „Питу од јабука“? Бритни спрема „Питу од јабука“?

Судећи према фотографијама које је Бритни поделила на друштвеним мрежама, певачицин тим нешто спрема.

„Превише времена је прошло од када сам видела ове момке! Било ми је дивно на снимању“, написала је 36-годишња Американка поред фотографија на којима је у белом корсету, а поред ње су два играча. Додатну забуну унела је тако што је уз фотографије ставила и неколико емоџија јабука.

Званичних података о „новом пројекту“ нема, али обожаваоци и познаваоци рада поп принцезе спекулишу да је реч о видео-споту за нови сингл који би се могао звати Apple Pie (пита од јабука).

О песми таквог назива прича се још од јануара, а упућени су тврдили да би то требало да буде сарадња са популарном женском групом „Фифт хармони“. Међутим, будући да су девојке на паузи, могуће је да је песму Бритни отпевала сама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи