„Морчиба“ објавила албум пред „Арсенал фест“

Легендарна трип хоп група „Морчиба“, коју очекује наступ 23. јуна на „Арсенал фесту“, управо је објавила нови, девети албум "Blaze Away".

„Знамо да ће вам се допасти Blaze Away и поносни смо на овај албум. Неке од нових песама још од марта свирамо уживо на нашим концертима, што је право уживање. Узбуђени смо што сада песме могу чути сви. А подршка обожавалаца наставља да нас запањује!“, поручили су певачица Скај Едвардс и гитариста Рос Годфри.

Албуму са десет песама претходили су синглови Never Undo и насловна Blaze Away у којој гостује репер Рутс Манува, а нове ствари као и старе хитове имаће прилику да чује уживо наша публика 23. јуна на главној бини „Арсенал феста 08“ у Крагујевцу.

„Морчиба“ је од оснивања, 1995. године, продала више од десет милиона примерака својих албума, а познати су по глобалним хитовима какви су Otherwise, Enjoy the Ride, Blindfold, Blood Like Lemonade, Over And Over, Rome Wasn't Built In a Day...

„Већ смо 20 година у послу, а никад нам није требало оволико времена да турнејом обиђемо свет. Још налазимо обожаваоце у местима где нисмо свирали пре. Неки су чекали дуго да нас виде, а неки тек откривају нашу музику“, истакао је Едвардс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи