Не пропустите једини концерт „Дубиоза колектива“ у Србији у 2018.

„Дубиоза колектив“ планира да овог лета у Београду потврди статус концертне атракције првог реда. Састав чији је јединствени музички спој обишао планету, у суботу 30. јуна, по први пут одржаће соло концерт на стадиону „Ташмајдан“.

Концерт на Ташмајдану једини је заказани наступ „Дубиоза колектива“ у Србији у 2018. години од изласка последњег албума.

У сусрет великом концерту, „Дубиоза“ је недавно објавила поздрав публици – препев песме На морскоме плавом жалу из култног филма Емира Кустурице Сјећаш ли се Доли Бел.

Састав који је прославила енергична мешавина рока, панка, регеа, ска и даба, као и њихове снажне политичке поруке, једва чека да засвира пред београдском публиком нове песме са актуелног албума Пјесмице за дјецу и одрасле.

На концерту 30. јуна на Ташмајдану, поред представљања новог албума, планирају да изведу проверене хитове са претходних издања. „Дубиозини“ критички написани текстови неће никог оставити равнодушним, јер чланови групе се и даље са истим жаром боре против национализма, негативне селекције и неправде.

Енергичне живе свирке састава „Дубиоза колектив“ препознате су као право освежење на балканској и светској музичкој сцени о чему сведоче распродати концерти током 2017. године.

Последњи пут када је „Дубиоза“ наступила у Београду, у оквиру „Бир феста“, концерт је препричаван данима. Позитивном енергијом одушевили су више хиљада људи, који сад имају нову прилику да се за један месец припреме за нови „удар“.

Љубитељи јединственог звука „Дубиозе“ улазнице за концерт могу да обезбеде на време преко продајне мреже „Евентим“, по цени од 1.400 динара за партер и 1.600 за трибине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи