„Бечеј ноћу“, „Бајага и Инструктори“ уместо „Парног ваљка“

Због здравствених тегоба Акија Рахимовског, „Парни ваљак“ неће бити у прилици да наступи у Бечеју, па ће их „Бајага и Инструктори“ заменити на манифестацији „Бечеј ноћу“.

Услед недавно претрпљеног можданог удара и савета лекара да још неко време не наступа, Аки Рахимовски са „Парним ваљком“, ипак, неће бити у прилици да одржи концерт на другој манифестацији „Бечеј ноћу“, која се припрема за 16. јун. Организатори концерта, Општина Бечеј, пожелела је Акију брз опоравак, а Бечејце није изневерила.

Други „Бечеј ноћу“ обележиће наступ тренутно најактуелнијег извођача на нашим просторима. Бајага и „Инструктори“ ће ексклузивним наступом на бечејском Тргу ослобођења „направити лом“, будући да управо тада крећу на турнеју којом промовишу управо објављени албум.

После шестогодишње дискографске паузе, обрадовали су своје обожаваоце новим, дванаестим албумом У сали лом.

Поред Бајаге, новост је да ће у Бечеју 16. јуна наступити и Дејан Цукић и „Спори ритам“. Познати музичар је окупио екипу, која сваког секунда проведеног на бини плени радошћу и позитивни ставом. Цукић је познат по томе да сваки скуп у тренутку претвори у журку, па ће то учинити и на Тргу ослобођења у друштву Бечејаца.    

Посебно обраћајући пажњу на мултикултуралност Војводине, а ношени успехом првог издања, подсећамо да ће други „Бечеј ноћу“ 16. јуна 2018. довести неке од најексклузивнијих имена, међу којима је и Ружа Магди.

 

Улаз на манифестацију „Бечеј ноћу“ 16. јуна је бесплатан.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи