Ејбел Ферара одржао концерт у Београду

Култни амерички редитељ, гост фестивала „Белдокс“ – Ејбер Ферара одржао је синоћ концерт у пуном клубу Културног центра „Град“.

Наступио је заједно са локалним музичарима Борисом Милановићем и Душком Рајковић.

У једном тренутку придружио им се редитељ филма Капуера Хорхе Итапуа, такође гост фестивала „Белдокс“ са даирама и ритам секцијом.

Ферара је свирао гитару и усну хармонику и певао омиљене песме своје младости.

Публика је уживала и овацијама поздрављала сваку нумеру.

Међу гостима на овом необичном концерту били су Жоао Родригеш, који је ове недеље примио Златни печат Кинотеке, редитељ Милутин Петровић, Александра Дуенде, наш најтраженији женски ди-џеј, Владимир Алексић, Јелисавета Орашанин...

Ферара се већ неколико дана налази у Београду, где је на фестивалу „Белдокс“ приказан његов документарни филм Трг Виторио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи