„Френки, Контра и Индиго“ представљају спот за сингл „Тупакамару“

Након што је од објаве спота за „Ђе ће ко“ прошло пар месеци, Еф-Ем-Џем супертрио „Френки, Контра и Индиго“ представља нови видео-материјал. Поново су удружили снаге са старим сарадником Аднаном Хуремовићем и публици представили сјајан спот за нумеру „Тупакамару“.

„Френки, Контра, Индиго“ су са поменутим режисером радили на спотовима Малкице и Виша средња класа, па је убрзо постало јасно да су савршен спој. Нови спот сниман је у Тузли, а као и сама песма представља омаж легендарном реперу Тупаку Шакуру.

„Имали смо дугу паузу након спота за Ђе ће ко и драго нам је што публици можемо да представимо нови видео-материјал. Морамо да похвалимо нашег режисера и да му се захвалимо на савршеној организацији и реализацији спота – заиста смо уживали на сету. Тупакамару је клупска песма, самим тим и спот иде у том смеру. Гледаоци ће у пар кадрова препознати референце на легендарне фотографије Тупака, чиме смо му одали почаст. Такође, велико хвала прелепим девојкама које су плесном кореографијом учиниле да видео изгледа још боље“, рекао је Френки.

Поменути први сингл Ђе ће ко је са спотом изашао 17. новембра прошле године, и моћна је и самоуверена нумера која савршено илуструје чињеницу да овај хип-хоп тројац има чврсту команду над својим музичким идентитетом. Још један одважни спот чини утемељује овај трио као један од најинтересантнијих реп актова у региону тренутно.

Након запажених наступа (прошле године) у Београду и (овогодишњег) на „Фестивалу 84“ на Јахорини, момке наредне недеље очекује наступ у Загребу, недељу дана након тога у Бихаћу, а почетком јуна и у Минхену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи