Денис Султа дебитује 11. маја у Београду

Млади и изузетно талентовани ди-џеј и продуцент из Глазгова, јединственог музичког сензибилитета, Денис Султа, наступиће у петак 11. маја у Барутани на Калемегдану, уз подршку Марка Милосављевића и Питера Портмана.

Двадесетпетогодишњи Султа, по многима један од најбољих ди-џејева млађе генерације, подједнако вешто влада хаус, техно, диско и хип хоп звуком.

Добитник је прошлогодишње Ди-Џеј Магове награде за најбољег новог продуцента, а 2016. године пробио се на 26. место листе Ресидент адвајзор, поставши најбоље котирани нови музичар свих времена.

Његове снимци Nein Fortiate и It's Only Real већ су стекле статус модерних класика.

Домаћа публика имала је прилику да га слуша на прошлогодишњем фестивалу „Егзит“ на бини НСНС, када је својим специфичним звуком код старије генерације клабера изазвао благу носталгију за журкама с краја прошлог века, а у исто време допро је и до најмлађе генерације љубитеља електронске музике.

Улазнице за београдски наступ Дениса Султе налазе се у продаји путем мрежа „Евентим“ и „Гигс тикс“ по цени од 990 динара за регуларне карте и 1.490 динара за ВИП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи