Прстен Џенифер Лопез о којем се прича

Још једном песмом Џенифер Лопез успела је да узбурка свет музике. Реч је о нумери "El Anillo", то јест споту у којем певачица изгледа попут владарке из античког света.

Прстен Џенифер Лопез о којем се прича Прстен Џенифер Лопез о којем се прича

Од хита Waiting For Tonight, преко нумера попут Love Don't Cost a Thing, па све до песме On The Floor, Џенифер Лопез показала је да је краљица клупске музике.

Међутим, у последње време мало се окренула песмама средњег темпа. И таман када се публика навикла на такву Џенифер, певачица је направила нагли заокрет ка брзом ритму.

Албум на шпанском језику Por Prima Vez који је у завршној фази припреме Лопезова најављује и песмом El Anillo (прстен на шпанском) у којој пева о томе како јој „само недостаје прстен“.

Док су многи одушевљени изгледом певачице у споту за песму и естетиком клипа, неки су разочарани самом песмом називајући је грубом и агресивном.

Џенифер се не обазире на критике јер је за неколико дана од објављивања, спот само на Јутјубу привукао готово осам милиона прегледа и о њему не престаје да се прича.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи