Марија Жежељ одушевила публику на додели награда „Амадеус“

Млада српска певачица, Марија Жежељ, представила се уживо синоћ на додели престижних аустријских музичких награда „Амадеус“. Поред Марије наступили су и познати аустријски извођачи Ариана, Симон Луис, Ванда, Јасмо и многи други.

Додела награда је одржана у бечком Фолкстеатру, а церемонију је водио Томас Нојвирт, познатији као Кончита Вурст.

„Велика је част наступати на церемонији 'Amadeus Austrian Music Awards' церемонији. То је једно предивно искуство. Награде су биле прави спектакл. Изненађена сам целим програмом и сценографијом – фантастично изгледа. За наступ сам морала да идем испод бине како би ме подигли лифтом на сцену када почне песма, било је јако забавно“, рекла је Марија.

„Публика је одлично реаговала на моје извођење и песму, и то ми пуно значи. Као неко ко је из друге државе врло је пријатно осетити тако велику подршку аустријских извођача и медија. Захвална сам што су ме на самом почетку овако лепо примили“, истакла је Марија након доделе награда.

Поред извођења актуелног сингла, Марија је заједно са продуцентским дуом "Popmache" била номинована у категорији „Песма године“.

Маријин актуелни сингл Louder Than A Drum је такође номинован и за ритам-енд-бејс „Видео године“ на домаћим "MTS Vision" наградама, које се одржавају следеће недеље у ново-отвореној Комбанк дворани. Гласање је јавно и отворено до понедељка 30.04. сајту MTS Vision.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи