ТБФ у Београду 27. априла

Момци који су „увек контра“ класичним клупским наступима, представници су „пингпонг хип-хопа“, са незаобилазним мирисом оног Медитерана који обично није на разгледницама. Они су ТБФ из Сплита и враћају се у Београд 27. априла.

ТБФ у Београду 27. априла ТБФ у Београду 27. априла

Омиљени сплитски бенд Београђана враћа се у "SubBeerni Centar", где ће 27. априла одржати велики престонички концерт.

Теме ТБФ-ових песама варирају од критике политичке корумпираности и искварених друштвених вредности (доминација дегенерисаних материјалних интереса уз нетолеранцију према свему што је различито, затирање урбане медитеранске културе) до свакодневне уличне забаве и љубавних тема... И све то уз дозу хумора својственог само њима.

ТБФ је, према неким оценама, једна од најпрогресивнијих и најоригиналнијих музичких прича на Балкану.

Почели су као хип-хоп састав 1991. године и мењали форму и развијали звук до 1997. године када су издали свој први албум под именом Пингпонг: Умјетност здравог ђира. Након тога долази до њиховог успона, формирања посебног музичког израза и велике популарности у региону.

ТБФ тренутно раде на песмама за нови студијски албум и у пуној извођачкој снази дочекују пролећно-летњу сезону наступа.

Београд, кажу, није им пало на памет да заобиђу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи