Влатко Стефановски: Само емоције постоје у музици и уметности

Вечерас у Коларчевој задужбини, гитариста, певач и композитор Влатко Стефановски одржаће концерт на којем ће представити нов албум „Матерњи језик“. Необично је што ће песме извести сам, уз гитару, чиме је хтео, како каже, да се одупре експанзији технологије.

„Публика ће имати могућности да чује једну тему која је део колективне подсвести, а коју никада не свирам уживо. Спремио сам вечерас специјално. Ради се о музици из филма Небеска удица, који је режирао, нажалост покојни Љубиша Самарџић, а у којем је главну улогу играо, нажалост покојни Небојша Глоговац“, истакао је Стефановски.

Говорећи о томе шта би ви волео да публика понесе са концерта, прослављени музичар је издвојио осећања: „Само једна ствар постоји и у музици и у уметности - то су емоције. И ако ја дотакнем публику оним што ћу покушати да направим вечерас, ако их дотакнем бар са једном фразом, са једном песмом, са једним тоном, са једном фразом речи, ако их дотакнем ја сам завршио своју мисију“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи