Сви хоће у „Вива вокс“

Упркос томе што је рок за пријаву на аудицију за пријем у „Вива вокс“ био 25. март, на адресу хора и даље стижу снимци заинтересованих. Због тога су популарни „Воксовци“ одлучили да продуже рок пријава за први круг аудиције још две недеље – до 15. априла.

Сви хоће у „Вива вокс“ Сви хоће у „Вива вокс“

Популарни хор из Србије након две године расписује аудицију за пријем нових чланова. Све што је потребно јесте да заинтересовани попуне формулар који се налази на сајту „Вива вокса“ и пошаљу снимак једне песме по слободном избору.

Аудиција је расписана за све хорске гласове.

За последњу аудицију објављену пре две године владало је велико интересовање, када се пријавило више од 500 људи.

„Не пропустите прилику да постанете део хора 'Вива вокс', који не престаје да изненађује својим јединственим музичким обрадама и концертима“, поручују „Воксовци“ заинтересованим певачима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи