Лејди Гага овако пева Елтонов хит из 1970!

Песма "Your Song" коју је Елтон Џон компоновао и отпевао давне 1970. године добила је ново рухо. У сигурним рукама Лејди Гаге нумера је засијала новим сјајем.

Легендарна сарадња између кантаутора Елтона Џона и текстописца Барнија Топина која је изнедрила бројне хитове биће овековечена и почасним албумима на којима ће се наћи обраде њихових најпопуларнијих песама, пише музички портал Идолатор.

На албуму Restoration нове верзије песама отпеваће кантри извођачи, док ће на издању Revamp, које излази 6. априла, бити хитови у извођењу поп и рок звезда.

Већ је готова обраде нумера Don't Go Breaking My Heart коју су отпевали Дени Ловато и Кју-Тип. Сада је и Лејди Гага дала свој допринос огрнувши ново рухо песми Your Song из 1970. године.

Међу звездама које су учествовале у прављењу албума Revamp су и Мајли Сајрус, Пинк, Сем Смит и Ед Ширан.

Елтон ће се појавити у новој верзији нумере Bennie and The Jets.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи