Викенд изненадио обожаваоце новим албумом, можете га послушати овде

На опште изненађење обожавалаца, један од најпознатијих поп музичара данашњице, Абел Тесфај илити Викенд, представио је нови мини-албум, насловљен "My Dear Melancholy,".

Абел је обожаваоцима путем друштвених мрежа најавио да могу да очекују нову музику овог петка, а албумом My Dear Melancholy, враћа се коренима – мрачном р'н'б звуку какав смо имали прилике да чујемо на микстејп издању House of Balloons.

Поменуто издање доноси шест нових песама, на којима је „старбој“ продукцијски сарађивао са продуцентима као што су Франк Дjукс, Ги Манијел д'Омам Кристо (Дафт пунк), Скрилекс, Мајк Вил Мејд-Ит, а на две песме се појављује и Гесафелстин – француски продуцент и ди-џеј специфичног стила.

За Абела је ово прво издање након прошлогодишњег, веома успешног албума Starboy и сарадњи са читавом палетом невероватних музичара, међу којима су Лана дел Реј, Фјучер, Френч Монтана, Гучи Мане, Нав, Лил Узи Верт, Кендрик Ламар...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи