„У сали лом“ – Бајага се враћа у ПГП

Нови студијски албум Бајаге и „Инструктора“ под називом „У сали лом“ појавиће се у продаји од 18. априла 2018, у издању ПГП РТС-а.

Данас у 11 часова, у просторијама ПГП РТС-а потписан је уговор између те издавачке куће и једне од највећих музичких звезда на нашим просторима - Момчила Бајагића Бајаге.

Руководилац ПГП РТС Владимир Граић, након потписивања уговора са Бајагом рекао је да му је част да се сарадња са овим уметником поново успоставља.

„Сматрам да је ово један од бољих Бајагиних албума, а како је у питању један од најпопуларнијих извођача у региону, подразумева се да је ово велика ствар за нашу кућу. Обзиром да смо пред Нову годину издали и нови студијски албум Здравка Чолића, Продукција грамофонских плоча РТС овим потврђује да је без конкуренције у нашој земљи. Бајагин албум издат је у регионалној копродукцији са 'Кроација рекордс', баш попут албума Здравка Чолића“, истиче Граић.

„Осамдесет одсто мојих албума изашло је у издању ПГП-а и сигуран сам да ће ово бити наставак до сада увек успешне сарадње“, рекао је Бајага поводом потписивања уговора са ПГП-ом.

Албум има девет нових песама, плус бонус траку са албума Гитарологија „Појнт бленка“ под називом Кад месец проспе реком сребра сјај.

Поред Бајаге, аутори на албуму су Жика Миленковић и Драгољуб Црнчевић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи