„Кренберис“ објављују последњи албум са Долорес О'Риордан

Ирски рок састав „Кренберис“ објавио је на својој страници на „Фејсбуку“ да ће почетком идуће године објавити студијски материјал на којем су радили пре смрти певачице Долорес О'Риордан, док би крајем ове године требало да се појави допуњено реиздање дебитантског албума из 1993. "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?", који слави 25. годишњицу.

Слављенички пројекат на којем су са „Јуниверзал мјузиком“ радили од лета прошле године је требало да буде објављен овог месеца и датумски се поклопи са дебијем, али је због трагичног догађаја стављен на чекање.

Због „опседања“ од стране медија питањем како ће обележити четврт века од своје прве плоче, Ноел и Мајк Хоган и Фергал Лолер су објавили да су одлучили да заврше започето.

Исто важи и за нови албум за који је Долорес у потпуности снимила вокале, а на којем су почели да раде још прошле године.

Ремастеризовано реиздање дебитантског албума "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?" ће садржати претходно необјављене материјале и још неке бонус материјале из времена када је првенац изашао.

Долорес О'Риордан је преминула у јануару ове године, у 47. години.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи