Сва меланхолија „Евите“ у гласу Лане дел Реј

Сарадња композитора Ендруа Лојда Вебера и Лане дел Реј изнедрила је фантастичну интерпретацију песме You Must Love Me, написане за филмску адаптацију Евите, коју је првобитно извела Мадона.

Сва меланхолија „Евите“ у гласу Лане дел Реј Сва меланхолија „Евите“ у гласу Лане дел Реј

Славећи свој 70. рођендан, легендарни британски композитор одлучио је да објави ново издање Unmasked: The Platinum Collection, својеврсну ретроспективу своје богате каријере.

На албуму се налазе песме из његових светски познатих мјузикала, као и неке нумере које до сада нису објављиване.

You Must Love Me се такође налази на албуму, а меланхолична и тужна балада савршено се уклапа са гласом Лане дел Реј, која је, иначе, велика обожаватељка Лојда Вебера.

„Он је био једна од примарних инспирација у мом бављењу музиком, тако да нисам могла да пропустим ову прилику“, истакла је певачица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи