Најпопуларнија хип-хоп група „Мигос“ на главној бини „Егзита“

Организатори „Егзита“ саопштили су да на овогодишњу главну бину фестивала на Петроварадинској тврђави стиже једна од најпопуларнијих светских хип-хоп група „Мигос“ из Атланте.

Овогодишњи апсолутни хедлајнери водећих фестивала на званично најбољи европски велики фестивал долазе са врха америчке топ-листе албума чије прво место су освојили са чак два албума, наводе из „Егзита“.

Додаје се да је тај амерички реп састав за само годину дана постао једна од свега пет хип-хоп група којима је то успело у каријери, а са вртоглавих 15 нумера које су се истовремено нашле на америчкој топ-листи, „Мигос“ су оборили рекорд стар 54 године који су пре њих држали „Битлси“.

Реп трио је стекао популарност прво хитовима Версаће и Look At My Dab, да би 2016. године њихов хит Bad and Boujee привукао више од 600 милиона прегледа на Јутјубу и држао светски трон четири недеље упркос томе што је изашао у исто време кад и хит Еда Ширана Shape of You.

Гардијан их упоредио са „Битлсима“, а магазин Роулинг Стоун их је прогласио групом која обликује популарну културу. Један од најтраженијих холивудских глумаца данашњице Доналд Главер у свом победничком говору на Златним глобусима за групу „Мигос“ је изјавио да су они „Битлси“ нове генерације.

Овогoдишњи „Егзит“ биће одржан од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду и представиће неке од најбољих светских, регионалних и домаћих музичких звезда као што су Зиги Марли, Фјувер реј, Алис Мертон, Ричи Хотин, "Maceo Plex", Нина Кревиц, Соломун, Амели Ленс, Бен Клок, Џекс Џос, Офенбах, Махмут Орхан, Карл Крејг и бројни други.

Улазнице по промотивној цени од 6.490 динара продају се онлајн путем сајта „Егзита“, као и директно у мрежи „Гигстикса“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи