Феликс Јан представља деби албум "I"

Немачки ди-џеј и продуцент Феликс Јан представља прво студијско издање "I", предвођено синглом "Cool".

Осим сингла Cool и других нових нумера, на албуму су и Феликсиви хитови Hot 2 Touch, Ain't Nobody (Loves Me Better), Like a Riddle... али и неколико акустичних и ремикс верзија песама.

Дебитантско издање младог продуцента укупно има 25 песама. Све их је продуцирао сам, али се није пронашао у улози продуцента за читаво издање одмах на почетку каријере, наводи „Јуниверзал мјузик Србија“.

„Прво сам желео да се изградим као музичар, да створим свој звук, да изградим тим са којим ћу сарађивати и што више наступати, а све то је био део мог музичког путовања. Желео сам да уложим потребно време и труд у дебитантски албум“, објаснио је Феликс Јан.

Свака од песама доноси другачији звук, што није представило проблем да издање и даље делује као целина. То је резултирало продукцијом која је погодна за радио, али и за клубове.

По објављивању сингла Cool, Феликс Јан представио је и пратећи видео-спот снимљен у Лос Анђелесу. Режију потписује Дру Кирш, препознатљив по својим визуалним радовима за различита имена светске музичке сцене, као што су Blackbear, Louis the Child и други.

Српској публици албум "I" доступан је у дигиталном облику путем Дизер и Гугл плеј дигиталних сервиса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи