„Дубиоза колектив“ у свом ријалитију

Публика широм региона навикла је да су момци из популарног бенда „Дубиоза колектив“ пуни изненађења, али овог пута остављају обожаваоце без даха – у свом „Ријалитију“.

„Дубиоза колектив“ у свом ријалитију „Дубиоза колектив“ у свом ријалитију

Чланови „Дубиоза колектива“ свирају на сцени популарног шоу-програма за представљање талентованих, док публика у трансу вришти, а жири састављен од познатих лица негодује и притиска дугмиће за елиминацију.

Мало ко је очекивао да се нађу у ријалитију. Ипак, ово није обичан ријалити.

Шта се са бендом десило у овом окружењу, можете погледати у споту за песму Ријалити, чији је аутор Тони Хумл, мајстор анимације који је већ радио са „Дубиозом“ на споту за нумеру Кажу.

„Овај музички спот садржи непристојне анимиране и опјеване ситуације те га због свог садржаја не би требао гледати нитко“, упозоравају момци из бенда на самом почетку видео-клипа.

„Дубиоза колектив“ одржаће самостални концерт у Београду, на стадиону Ташмајдан, 30. јуна.

Улазнице за концерт продају се по цени од 1.400 динара за партер, односно 1.600 за трибине.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи