„Све твоје жеље“ нови спот групе „Ничим изазван“

Након освајања МТВ награде, предводници модерне балканске поп-рок сцене, момци из групе „Ничим изазван“ објавили су нови сингл „Све твоје жеље“. Песма је испраћена видео-спотом у ретро маниру.

Прошло је пуних седам месеци од нашег последњег објављеног сингла, признају момци из групе „Ничим изазван“.

„У међувремену смо се препустили креативности и довршили снимање нашег трећег албума. Песма Све твоје жеље је најава онога што ће доћи иза ње. На неки начин је предводник неког другачијег звука. Полетна, ведра и лична. А спот који смо снимали у студију и на путовањима није смео да одскочи од тога“, објашњавају чланови бенда „Ничим изазван“ поводом објављивања новог сингла.

Спот је састављен од материјала забележеног приликом студијских сеанси и путовања на наступе, а будући да су изузетно активни, како концертно, тако и студијски, материјала је било напретек.

У споту је коришћен ефекат ретро камере који му даје одређену дозу топлине и носталгије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи