Звезде светске музичке сцене: „Егзит“ јединствен фестивал

Након што су звезде попут Лијама Галагера, Ројшин Марфи или Дејвида Гете на друштвеним мрежама одушевљено писале о „Егзиту“, „Продиџи“, Скрилекс, „Фејтлес“, Нина Кравиц, Соломун,Карл Кокс, Ричи Хотин, Емели Санде, „Иглс оф дет метал“ и бројни други пред камерама су потврдили да је „Егзит“ заиста јединствен фестивал у целом свету.

Звезде светске музичке сцене: „Егзит“ јединствен фестивал Звезде светске музичке сцене: „Егзит“ јединствен фестивал

Никога не чуди да је најпопуларнијој електронској групи свих времена „Продиџи“ управо „Егзит“ омиљени фестивал, а то објашњавају речима да он „има у себи нешто исконско, што други фестивали једноставно немају“.

Једна од највећих звезда данашњице Скрилекс, још 2014. године поручио је публици са главне бине да је „Егзит“ најбољи фестивал у Европи, наводећи да је његова енергија јединствена на свету.

Tренутно једна од најтраженијих светских ди-џеј звезда Нина Кравиц за „Егзит“ наводи да је „веома посебно искуство“ чије речи потврђују овогодишњи мото, Еxit Freedom: „Мислим да је суштина целог фестивала лична слобода“.

За Младена Соломуна, најпопуларнијег балканског музичара који је данас једна од највећих светских ди-џеј звезда, нема дилеме да је наступ на „Егзиту“ за каријеру било којег ди-џеја „један од 'хајлајта' у свету“ и додаје: „'Егзит' је једна од најбољих ствари које сам доживео досад“.

„Ово је један од најбољих осећаја у животу“, потврдио је и апсолутни хедлајнер највећих електронских позорница Масио Плекс, који је још у једном документарцу признао да једино на „Егзиту“ има трему, да би недавно додао и да се сваке године пита да ли ће поново наступати на том фестивалу и поручује овдашњој публици да је стварно благословена што има овако магичан фестивал.

Са њим се слаже и Карл Кокс, један од дугогодишњих пријатеља фестивала „Егзит“, који је наступао чак три пута на Тврђави: „Овдашња публика је једна од најексплозивнијих од свих пред којима сам наступао. Овде мораш да даш своју душу, да будеш оно што јеси“.

И чланови легендарног бенда „Даб пистолс“ оцењују да је репутација „Егзита“ једна од највећих и највиших у целом свету.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи