Србија наступа у другом полуфиналу „Евросонга“

На 63. такмичењу за најбољу песму Старог континента, представник Србије наступиће у првом делу друге полуфиналне вечери, 10. маја.

Жребом је одлучено да у полуфиналном делу 63. „Евросонга“ представник Србије наступа 10. маја, то јест друге вечери и то у првом делу.

Представник Србије на овогодишњем највећем европском певачком такмичењу биће изабран на фестивалу „Беовизија 2018“ који ће бити одржан у другој половини фебруара 2018. у Центру „Сава“.

На 63. „Песми Евровизије“, која се 8, 10. и 12. маја одржава у Лисабону, главном граду Португалије, учествоваће 43 земље под слоганом "All Aboard", а то су: Албанија, Аустралија, Аустрија, Азербејџан, Белгија, Белорусија, Бугарска, Црна Гора, Чешка, Данска, Естонија, Финска, Француска, Грчка, Грузија, Холандија, Хрватска, Ирска, Исланд, Италија, Израел, Јерменија, Кипар, Летонија, Литванија, Мађарска, Малта, Македонија, Молдавија, Немачка, Норвешка, Пољска, Португалија, Румунија, Русија, Сан Марино, Словенија, Србија, Шпанија, Швајцарска, Шведска, Уједињено Краљевство и Украјина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи