LCAW и Софи Елис Бекстор представљају "Hummingbird"

Поклонике електронске културе на свој магичан глас подсећа Софи Елис Бекстор која се придружила младом, али искусном продуценту познатом као LCAW. Резултат њихове сарадње је "Hummingbid", сингл који најављује дебитантски албум Леона Вебера.

Продуцент електронске музике Леон Вебер, чији су ремикси највећих хитова обожавани широм света, 2016. године објавио је свој први оригинални сингл. Од тада Вебер, познатији као LCAW, има све бројнију војску обожавалаца, а за то су заслужне и песме Man In the Moon и Desires.

Још већа популарност очекује младог уметника јер је готова песма Hummingbird која најављује његов деби албум Meet In the Middle, а гошћа му је велика звезда електронске сцене Софи Елис Бекстор.

„Реч је о веома личној песми са споријим ритмом и мислим да је то један од главних разлога што је Софи одмах пристала на сарадњу. Њен глас је тако уникатног карактера и песми је додала потпуно нову димензију“, објаснио је Леон истакавши да је сингл сниман у лондонском студију у којем су настале неке од песама Лане дел Реј, Џејмса Бланта и Адел.

Hummingbird означава почетак мог новог стила у 2018. години - модерног приступа диско-фанк правцу - и веома сам срећан што је Софи део тога“, каже узбуђено Леон.

Британска певачица вратила се недавно на музичку сцену и изгледа да дели Леоново одушевљење сарадњом.

„Било је дивно радити са Леоном. То дивна сарадња и веома сам задовољна како је песма испала на крају. Увек је узбудљиво правити нову музику и једва чекам да сви чују песму“, рекла је 38-годишња уметница која се прославилa нумерама Murder on the Dancefloor и Catch You.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи