Елтон Џон се повлачи, не иде више на турнеје

После 50 година рада, популарни британски музичар Елтон Џон повлачи се у пензију и неће више ићи на турнеје.

Елтон Џон се повлачи, не иде више на турнеје Елтон Џон се повлачи, не иде више на турнеје

Звезда чије су рекордне продаје последњих година опале, престаће да иде на турнеје по завршетку последње велике светске турнеје, известио је Дејли мирор.

Певач је, како се наводи, потврдио да ће „специјално саопштење“ дати данас у 17.30 по локалном времену.

Ове шокантне вести уследиле су након што је прошле године Елтон Џон готово умро због тешке бактеријске инфекције коју је добио током турнеје у Јужној Америци.

Кантаутор је симптоме осетио током лета када се враћао у Британију из Чилеа, а завршио је у болници где је 12 дана био на интензивној нези.

Његов супруг Дејвид Фурниш (55) касније је рекао да је то био застрашујући период за њега и њихова два сина описујући да су Елтонове тегобе „биле као тровање само много озбиљније“.

„Капије времена. Прошлост се сусреће са садашњошћу. Коначно сам одлучио где је моја будућност...“ објавио је на Твитеру петоструки добитник Греми награде чије ће саопштење моћи да се прати на његовом сајту.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи