Рундек и „Екипа“ дарују спот за Нову годину!

Kао новогодишњи поклон обожаваоцима, Дарко Рундек и „Екипа“ објавили су данас сингл и спот „Црни дуси“, који је снимљен на недавно одржаном загребачком концерту у испуњеној великој дворани Дома спортова.

„Рундек и 'Екипа' вам честитају Нову годину и желе свако добро! Ево и поклончића из Дома спортова, који је за све нас направио Арон Ковачић. Хвала вам на подршци и лепим тренуцима које смо провели заједно. Видимо се, надамо се, следеће године. Живели!“, поручују Дарко и „Екипа“.

Бубњар Силвио Бочић, перкусиониста Миро Манојловић, басист Роко Црнић, трубач Игор Павлица, саксофонисткиња Ана Ковачић, виолинисткиња Исабел Цатала и мултиинструменталиста Душан Вранић-Дуцо чине „Екипу“, Рундеков бенд окупљен за овогодишњу турнеју "Apocalypso Now", којом је прослављана 20. годишњица изласка његовог албума Apocalypso.

Црни дуси су објављени управо на култном албуму Apocalypsо 1997. године, а пре њиховог живог извођења у Дому спортова, Рундек и „Екипа“ су се јесенас огласили и синглом и спотом Тамни јоргован, односно новом студијском верзијом песме Tigidigi Regge са његовог албума Руке (2001).

Концерт 16. децембра пред око 7.000 посетилаца у загребачком Дому спортова за Рундека и „Екипу“ представљао је велико финале шестомесечне турнеје "Apocalypso Now", на којој су свирали укупно пред више од 120.000 људи, самостално на београдском стадиону „Ташмајдан“, у Скопљу, Осијеку, Љубљани, Задру и Дому спортова у Загребу, као и на фестивалима „Ин мјузик“, „Арсенал фест“, „Бир фест“, „Нишвил“, Шабачки летњи фестивал...   

Дарко Рундек и „Екипа“ 31. децембра (у 21) наступају на дочеку Нове 2018. године на Тргу слободе у Новом Саду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи