Џони Ранковић и "The Churlians" нови рок идоли младих

Фантастичан рок догађај у „Божидарцу“ приредили су најмлађи рок аутор и фронтмен бенда у региону Џони Ранковић, његов бенд "The Churlians" и рок легенде које га свим срцем и снагом подржавају.

Џони Ранковић и "The Churlians" нови рок идоли младих Џони Ранковић и "The Churlians" нови рок идоли младих

Чак и најаве концерта изазвале су велику пажњу публике свих генерација, а наступ Џонија и његовог бенда показао је у најбољем светлу оно што овај музичар, иако је тек 14-годишњак, упорно истиче као своју идеју водиљу - рокенрол је музика са много позитивне енергије, не само бунт већ и идеална прилика да искажете све оно што човек осећа.

Изузетно добро усаглашени "The Churlians", појачани одличним вокалом Марине Бошковић, извели су сигурно и чврсто свој комплетан ауторски репертоар, а рок репрезентација активних музичара употпунила је догађај на најлепши начин – све је било жестоко, компактно и некако сасвим природно.

Са Крлетом (из „Генерације 5“), Црнкетом („Поинт бланк“), Жиком Јелићем („Ју група“), Вицком („Рибља чорба“), Швабом („Електрични оргазам“) као специјалним гостима, Џони и чланови његовог бенда Григорије Гриша Аврамовић на гитари, Павле Петровић на басу и Милан Антоновић на бубњу звучали су потпуно зрело и доказали да је овај концерт успешна улазница у рокенрол свет одраслих.

Посебан куриозитет и занимљивост вредна пажње је свакако присуство великог броја млађе публике што је од стране присутних музичара прокоментарисано као изузетно важно за будућност рокенрола.

„Клинци су гледали у Џонија импресионирано баш као што смо ми некада гледали у Точка“, само је један од утисака након концерта.

Посетиоци су били у прилици и да погледају изложбу рок фотографија аутора познатог као Wood RS, по промотивним ценама купе књигу Рокенрол у канџама интернета 2 аутора Предрага Јовановића и Банета Локнера и као предгрупу поздраве одличну групу „УВ“ из Новог Сада.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи