Ту Фит представља сингл "I Feel Like I'm Drowning"

Након глобалног успеха сингла "Go F**k Yourself", који има десетине милиона прегледа и пуштања по радио-станицама, млади музичар у успону Ту Фит припрема се за објаву трећег мини-издања, а тим поводом представља и сингл "I Feel Like I'm Drowning".

Ту Фит наводи да се издања надовезују једно на друго, као и да са сваким следећим покушава да унапреди одређени сегмент својих музичких интересовања.

На првом ЕП издању First Steps посветио се продукцији, док је већ са следећим пројектом Momentum показао како и писање текстова може подићи на нови ниво. Почетком 2018. године очекује се излазак његовог трећег ЕП-а, коју предводи I Feel Like I'm Drowning.

Овај талентовани продуцент, текстописац, певач и мултиинструменталиста је рођен у Бразилу, и одрастао у Њујорку.

До надимка Ту Фит (Two Feet), како каже, дошао је крајње спонтано, а уз то није желео да има претенциозно уметничко име.

Коментаришући музичке узоре, Ту Фит истиче: „Покушавам да пронађем инспирацију негде између свих, брушим занат и желим да представим властити звук без икаквих спољашњих утицаја. Желим да развијем свој стил“. 

Сингл I Feel Like I'm Drowning у Србији је доступан преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи