Због „Дингоспоа Далија“ пун Клуб ДОБ-а

Алтернативни бенд „Дингоспо Дали“ концертом у пуном Клубу Дома омладине Београда промовисао је албум „Све док мислим да је ово други свет“.

Због „Дингоспоа Далија“ пун Клуб ДОБ-а Због „Дингоспоа Далија“ пун Клуб ДОБ-а

Посетиоцима у узаврелој атмосфери клуба петорка „Дингоспо Дали“ приредила је енергичан и моћан једночасовни наступ, током ког су извели све песме са дебитантског албума, фасцинантно успевши да пресликају звук студијског снимка, уз неопходан додатак оштрине какву доноси жива свирка.

Уз актуелни сингл Други свет, певачица Сандра Грубић, бубњар Никола Видојевић, басиста Немања Булатовић и гитаристи Никола Мишић и Марко Мићановић, снажно су испоручили Пелин, Са крова, Десети минут... оправдано заслуживши позив на бис, на коме су одушевљеној публици извели и две нове песме.

Це-де Све док мислим да је ово други свет, у издању промотерске куће „Лонг плеј“, званично је објављен 30. новембра 2017. године. Издање ће бити у редовној продаји од 4. децембра, а албум је доступан и на сервисима Ајтјунс, Дизер, Спотифај, као и на Јутјубу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи