„Дингоспо Дали“, нови сингл пред сутрашњи концерт

Алтернативни рок састав „Дингоспо Дали“ објавио је сингл „Други свет“ са дебитантског албума „Све док мислим да је ово други свет“, који ће концертно промовисати сутра у Дому омладине Београда, уз бесплатан улаз за посетиоце.

„Идеја о другом свету прожима се кроз већину песама албума. Било да други свет представља љубав, или побуну, или људски карактер, или уметност, бег ка том другом свету, али из тог другог света је неизоставна тема албума. Зато смо и назвали албум по речима те песме Све док мислим да је ово други свет“, објашњава певачица Сандра Грубић.

Победник „Бунт рок фестивала 2015“, бенд „Дингоспо Дали“ коначно је стигао до деби албума Све док мислим да је ово други свет, који на ЦД-у објављује сутра промотерска кућа „Лонг плеј“.

Посетиоци концертне промоције имаће прилику да албум први купе по промотивној цени од 300 динара, који ће потом наћи по већој цени у редовној продаји од 4. децембра. Албум ће бити доступан и преко Ајтјунса, Дизера и Спотифаја.

„Извешћемо у ДОБ-у први пут свих 12 песама са албума. Нисмо свирали у Београду годину дана, па ето прилике и да нас они који су се ужелели поново чују уживо“, поручују Грубићева, бубњар Никола Видојевић, басиста Немања Булатовић и гитаристи Никола Мишић и Марко Мићановић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи