„Егзит“ шаље глобалну поруку са свих пет фестивала у 2018: Излаз је слобода!

Након најобимније године у својој историји, у идућој „Егзит“ спрема још већи фестивалски подухват. Фестивалска породица сад броји пет чланова у исто толико земаља региона, а у плану је још низ различитих пратећих догађаја, у земљи, региону, али и на још неколико светских дестинација.

Централно место окупљања је светски позната Петроварадинска тврђава где ће се, од 12. до 15. јула, идуће године одржати 18. фестивал „Егзит“. Након Лета љубави 2017. године, које је свет подсетило на темељне вредности лета 1967. када је настао револуционарни хуманистички хипи покрет који је заувек променио свет, „Егзит“ ће у години свог пунолетства славити једно од највећих тадашњих достигнућа, а то је изнад свега лична слобода.

„Егзит“ је један од ретких музичких фестивала који је израстао из покрета за слободу и који од свог оснивања има снажну друштвену мисију, а „Егзит фридом“ је глобални позив на слободу од робовања материјализму, стереотипима и колективним заблудама у којима се данас налази наша цивилизација.

Након што је Summer of Love у 2017. поставио рекорд са четири фестивала, „Егзит фридом“ биће досад највећи фестивалски подухват, не само у региону, већ и шире, јер ће у 2018. окупити чак пет фестивала у Босни и Херцеговини, Црној Гори, Румунији, Хрватској и Србији.

У уторак 12. децембра, тачно у подне, стижу и прве улазнице по поклон цени од 5.990 динара, што је уштеда од рекордних 70 одсто у односу на њихов финални износ. Прве улазнице за „Егзит“ сваке године се распродају за свега неколико сати, а њихова следећа цена биће аутоматски подигнута након што најбржи разграбе овај први контингент.

Улазнице у Србији продаваће се на сајту фестивала „Егзит“ и благајнама продајне мреже „Гигс тикс“.

Први купци улазница, осим до сад највеће уштеде, аутоматски постају и чланови „Егзит трајба“, заједнице обожавалаца који имају посебне погодности и попусте, а којима ће наредне године, као и до сад, првима бити понуђене нове улазнице за „Егзитове“ фестивале по најповољнијој цени.

И ове године, прве улазнице са попустом од 75 одсто већ су доступне члановима „Егзит трајба“, који у куповини имају и посебне погодности и поклоне.

Први потврђени извођачи за новосадски фестивал, али и за остале фестивале у организацији „Егзитовог“ тима, као што су „Фестивал 84“ на Јахорини, „Си стар“ у Умагу, „Револушн“ у Темишвару и „Си денс“ у Будви, биће објављени ускоро.

Сви љубитељи фестивала могу да очекују неке од најактуелнијих извођача светске музичке сцене у комбинацији са провереним именима, и то из најразличитијих музичких жанрова по чему је, такође, „Егзит“ познат на светској фестивалској сцени.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи