Група „Репетитор“ снимила спот у Окружном затвору

Пред тродневну београдску турнеју, у оквиру које ће одржати три концерта, у три дана заредом, на три различите локације група „Репетитор“ снимила је спот у затвору.

Сингл Ако те икада са актуелног албума Где ћеш екранизован је у Окружном затвору, где је група Репетитор одржала концерт за осуђенике затвореног одељења ове казнена установа.

„Имали смо много наступа, али овај је био можда и најемотивнији до сада. Желели смо затвореницима да приђемо као људима - да им се одсвира концерт, прекрати време, и о томе направи документарни филм. На идеју је дошао Игор Чоко, па је спот нешто што се природно изнедрило из свега тога. Спот је уједно и најава за документарац, који ће своју премијеру доживети на пролеће следеће године“, поручују из групе „Репетитор“.

Концерт „Репетитора“ у клубу „Квака 22“ распродат и да су још увек доступне улазнице за наступе у „Електропиониру“ и клубу „Фест“.

Цена за све концерте је иста: 600 динара у претпродаји, односно 800 на дан концерта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи