Лена Ковачевић представила нови сингл „Кафе“

Увек сам трагала за нечим што је мало другачије па је ово за мене и нека промена, рекла је наша џез певачица Лена Ковачевић на вечерашњој презентацији свог новог сингла „Кафе“ у београдској посластичарници „Ђелато фредо“.

Певачица анђеоског гласа, како њену интерпретацију назива критика, напоменула је да је песма Кафе поп мејнстрим, али и да је мелодија специфична и јединствена.

„Песма Кафе садржи мало џеза и етно мотива. Песму је написао Дарко Димитров, једна јако талентована душа из Македоније што се у мом новом синглу чује. Текст је написала Емина Јаховић, јер су она и Дарко ваћ сарађивали“, рекла је Ковачевићева.

Истакла је да је песма Кафе најава њеног новог албума.

„Овог пута желим сингл по сингл, који ће на крају чинити цели албум. Дивни су коментари. Пуно људи ме зове и срећна сам због реакција поштовалаца моје музике који су заволели нови сингл Кафе“, истакла је Ковачевићева.

Према њеним речима, велики концерт у Београду је у плану, али прво има уговорене наступе у иностранству.

„Од 2013. године и концерта у београдском Дому синдиката два пута сам се порађала. Брижљиво ћемо припремити концерт у Београду. Пре два месеца сам наступала у Бечу, спремам се на пут у САД, где ћу наступити у Чикагу и Њујорку у оквиру Недеље српске културе“, закључила је Ковачевићева.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи