Тајанствена невеста Деми Ловато

Насловна нумера са шестог студијског албума Деми Ловато "Tell Me You Love Me" ускоро би требало да добије спот. Певачица ћути, али судећи према фотографији коју је објавила на друштвеним мрежама, или ће у видео-споту глумити младу или ће до краја године изговорити судбоносно Да.

Америчка певачка звезда изгледа да ће годину завршити венчањем. Ипак, изгледа да то неће бити право свадбено весеље већ део њеног новог спота, пише музички портал Идолатор.

Обожаваоци Деми Ловато на основу фотографије коју је објавила на друштвеним мрежама закључују да је реч о најави видео-презентације песме Tell Me You Love Me. Наиме, други сингл са албума који носи исти назив за сада има само „привремени“ спот.

Девојка у белој хаљини се идеално уклапа уз ову баладу, оцењују музички познаваоци и подсећају да је тема венчања у споту више пута донела додатну популарност песми.

Тако је било у случају песама Best Thing I Never Had коју пева Бијонсе, Sugar групе „Марун фајв“ и November Rain чувених „Ганса“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи