„Скрилекс“, Карл Кокс, Масео Плекс и „Продиџи“ сложно поручују: „Егзит“ је најбољи!

„Eгзит“ и његова три регионална фестивала „Лета љубави“ освојили су ове године чак пет номинација на престижним Европским фестивалским наградама, а легенде светске музичке сцене, али и бројне домаће познате личности, међу којима су наши глумци, водитељке и звезде „Јутјуба“, пружили су подршку фестивалу.

Победнички фестивали биће проглашени на церемонији доделе Европских фестивалских награда у Гронингену у Холандији 17. јануара 2018, а омиљени извођачи „Егзитове“ публике већ су се определили ко је њихов фаворит.

Звезде телевизијског феномена Војна академија Бојан Перић и Александар Радојичић похвалили су се својим гласом на друштвеној мрежи Инстаграм и линком позвали пратиоце да учине исто.

Још једно познато лице са телевизије, водитељка Кристина Раденковић, сигурно се одлично провела овог јула на Петроварадинској тврђави, јер је и она на свом профилу истакла да је гласањем пружила подршку фестивалу „Егзит“ и другим фестивалима „Лета љубави“, истакао је прес тим фестивала.

Њена колегиница, водитељка Бојана Јанковић није само гласала, већ је и подсетила пратиоце да гласањем учествују у наградној игри у којој могу да освоје ВИП улазнице за победничке фестивале.

Миљеник домаће публике и глумац Виктор Савић, који је пред овогодишње издање фестивала изјавио да се нарочито радује „Денс арени“ и посебном доживљају који уз њу иде, са одушевљењем је поделио вест о свом гласању са обожаваоцима.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи