МТВ награда за групу „Ничим изазван“

Састав „Ничим изазван“ из Врбаса добитник је МТВ "Best Adria Act" награде, док је канадска поп звезда Шон Мендез победник вечери с обзиром на то да је победио у три категорије на годишњој додели МТВ европских музичких награда у Лондону.

Деветочлани бенд „Ничим изазван“ је гласовима публике однео победу у конкуренцији коју су чинили „Коала војс“ (Koala Voice), Нина Краљић, Марин Јурић Чивро и Сара Јо.

„Не памтим када смо били овако узбуђени! Велика је ово ствар за нас. Сама номинација је била велико признање за наш рад, а ово освајање награде нас је потпуно бацило у небеса. Поносни смо на награду и поносни смо на људе који нам пружају подршку свих ових година, а посебно на оне људе који воле нашу музику и који су последњих месец дана гласали за нас. Славићемо пар дана и онда настављамо са радом још снажније него пре“, изјавили су чланови бенда.

Мендез је добио три награде – за најбољег извођача, најбољу песму There's Nothing Holding Me Back, као и у категорији „најстраственији обожаваоци“.

МТВ ЕМА додела је синоћ почела наступом реп легенде Еминема, који је, уз пратњу оркестра и вокал певачице Скајлар Греј, имао светску премијеру новог сингла Walk On Water са предстојећег албума, а касније у току вечери је проглашен најбољим хип-хоп извођачем.

Овогодишњи добитници МТВ "Global Icon" признања је група „U2“, која је одржала концерт на Трафалгар скверу. Том приликом су извели нову песму Get Out Of Your Own Way.

Камила Кабељо је победница у категорији „Најбољи поп извођач“. Британска реп звезда Травис Скот је на свој МТВ ЕМА деби дошао у великом стилу. Наиме, он се на бину довезао у полицијском аутомобилу, док је наступ завршио уз ватромет.

Дејвид Гета је расплесао публику за крај доделе уз нови сингл Dirty, Sexy, Money уз гостујуће извођаче Френч Монтану и Чарли Екс-Си-Екс. Он је уједно и победник у категорији „Најбољи извођач електронске музике“.

Водитељка доделе била је Рита Ора, а додела награда следеће године биће одржана у Билбау у Шпанији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи