Џеси Џеј подстиче на размишљање

После три године паузе, Џеси Џеј враћа се попут цунамија на музичку сцену. После првог „удара“, песме "Real Deal", албум "R.O.S.E." најављује и изазовним спотом за нумеру "Think About That".

Realizations, Obsessions, Sex, and Empowerment, скраћено "R.O.S.E." четврти је студијски албум британске певачице. 

Џеси Џеј открива да је издање назвала по мајци: „Моја мама се зове Роуз, дала ми је живот. Ружа је најлепша када пупи, а и ја сам се издигла изнад (rose above) бола. Дајемо руже или једну ружу као поклон због толико различитих осећања. Ово је мој поклон вама“, објаснила је 29-годишња уметница.

Џеси Џеј је током августа почела да припрема терен за долазак албума. Представила је песму Real Deal, а сада акцију наставља шкакљивим спотом за песму Think About That.

Сингл Think About That је у Србији доступан преко сервиса Дизер и Гугл плеј, док би албум "R.O.S.E." требало да се нађе у продавницама 2018. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи