Бора Ђорђевић за РТС: На турнеји по Америци само највећи хитови „Рибље чорбе“

Бора Ђорђевић и „Рибља чорба“ су веома успешно почели турнеју у Северној Америци. После Њујорка, одушевљено их је поздравила публика у препуној сали "Joe's Live" у чикашком насељу Роузмонт. Имају концерте и у Торонту, Вашингтону и Мајамију. Пред концерт у Чикагу, са фронтменом групе разговарао је дописник РТС-а Александар Жигић.

Бора Ђорђевић и „Рибља чорба“ на турнеји су по Северној Америци. После, како фронтмен групе истиче, фантастичне атмосфере на концерту у Њујорку којем је присуствовало око 400 људи, „Рибља чорба“ били су спремни за наступ у Чикагу пред далеко бројнијом публиком.

Пут ка Чикагу, у који су се вратили после дужег периода, како каже Ђорђевић, протекао је лепо и уз много лепих сећања на ранија гостовања. „Увек је добро доћи у Чикаго, други српски град по величини“, нашалио се Ђорђевић.

Осим наступа у Њујорку, Чикагу и Торонту, легендарни рокери одржаће концерте и у Вашингтону и Мајамију.

„За нас је велики изазов Вашингтон, односно Арлингтон, који је преко реке. Видећемо како ће то да буде. Наступаћемо и у Мајамију. После 'Ирме' остали су само Срби, значи има публике“, прича Бора.

На турнеји по Северној Америци изводе највеће хитове. „Када бисмо певали све хитове остали бисмо три дана у Чикагу. Отпеваћемо највеће хитове и нове песме, пошто ова 'млада и перспективна група' припрема нови албум“, објаснио је Бора.

Према његовим речима, без обзира на то пред колико људи наступају и да ли је реч о концерту у Малој Сугубини или Чикагу група даје све од себе.

Иако је спремио специјалне ципеле за Чикаго, Ђорђевић није могао да их носи током концерта јер га много жуљају, али као „адекватну замену“ публици је понудио песму Ал Капоне.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи